torsdag 5 januari 2012

...............

Jag hoppas ni mår bättre när sparkar på någon som redan ligger ner.
Seriöst? Har ni inget samvete i kroppen?
Ni är sjuka i huvudet, sjuka i huvudet hela högen!

10 kommentarer:

  1. Har följt din blogg ett tag Alexsandra. Vi känner inte varandra, Men blir så sjukt trött och bli alldeles tom av att se hur folk beter sig mot dig så klarar inte av att inte yttra mig längre. Den här "Anonym" som vi alla kanske vet är till 99% Emmelie B, som inte klarar av faktan att du bär hennes EX bebis som inte borde angå henne över huvudtaget, verkar ju helt pantad i skallen, hur kan man bete sig så fruktansvärt egoistiskt och sjukligt patetiskt genom att önska någon något så ont som hon önskar dig och din bebis.Hon kan verkligen inte må bra och ha någon som helst självkänsla genom att önska någon annan det hon önskat/önskar dig. Glöm inte bort Alex, Karma kommer alltid tillbaka till en själv i slutet. Va Stolt, Ha Näsan högt upp i vädret för tydligen är hon fruktansvärt avundsjuk på dig. Du är så sjukt start och jag beundras av att du står ut med elakheterna. Du kommer klara detta galant och bli en jätte bra mamma. Stå på dig och låt ingen förstöra din Lycka ! Njut av Din Graviditet och Må Bra ! Kram

    SvaraRadera
  2. Alexsandra, jag vill vissa dej mitt facebook inlägg som jag skrivit för din och Caroline Ek skull. Stå på er! Om ni vill kommer ni bli fantastiksa mammor! Styrka & Kärlek Hajir Alsin mamma till Noel.


    Jag HOPPAS att ingen av mina facebook vänner är dom som klagar på unga mammor, mammor som inte vet vem pappa är osv.. Det är så fruktansvärt många som kan vara så elaka mot dessa mammor! Ge tusan i de, blir så förbannad! Är dom redan gravida och har valt att behålla barnet så håll tyst och låt dom vara gravida i ro.. Jag tänker på er mammor som är i denna situation, skit i alla märkliga människor som lägger sig i erat liv och tänk bara på att bebisen ska må bäst! ♥

    SvaraRadera
  3. Hej! För ett år sedan blev jag gravid med en kille som absolut inte ville ha barn. Jag bestämde mig för att ta bort barnet för jag var rädd för vad alla skulle säga och jag ville inte "förstöra" pappans liv. Det är det största och värsta misstaget jag någonsin gjort. Jag är så glad att du har stått på dig och att du ska bli mamma till en liten bebis. Bry dig inte om vad vissa säger. När de själva blir med barn kommer de förstå. Jag ser när jag läser vad lycklig du är över ditt barn och jag skäms över att det finns människor som vill dig och ditt barn illa. Men du ska veta att du har många som stöttar dig. Även personer du inte känner. Jag önskar dig all lycka i din graviditet och jag tycker du är en riktig förebild <3

    SvaraRadera
  4. Blir faktiskt lite förbannad när jag ser att anonyma personer sitter här och anklagar EB för att sitta här och skriva en massa elaka saker mm. Hur vet ni att det är hon ? Har ni någon som helst aning om vilka dom anonyma personerna som kommenterar här är över huvudtaget ? Bästa vore ju om Alex gick till polisen och anmälde dom elaka kommentarerna och polisen fick gå igenom alla IP nr och sedan gå igenom dom och se om det är något att gå vidare med.. Alex kan aldrig kolla upp IP nr själv tyvärr och då borde inte hon eller någon annan sitta här och hitta på vem som är anonym eller inte... Kan resultera i en polisanmälan på Alex istället som släpper igenom kommentarerna om EB...

    SvaraRadera
  5. så jävla sjukt! håller med dom över. Förstår inte hur det kan finnas såna elaka människor! Stå på dig! Du klarar detta :) Kram på dig!

    SvaraRadera
  6. Även om vi inte är lika bra vänner som vi var för några år sedan tillbaka, så vet jag att du är stark och jag vet att du klarar det. Och en sak du sa till mig för många år sedan var att man inte skulle ta åt sig ifrån all skit som säg.

    Så nu säger jag det till dig, ta inte åt dig för all skit som sägs. Visa dem att det är ditt liv som DU lever och att du är starkare än dom tror! Och så länge du skiter i dom, kommer dom till slut inte tycka att det är kul längre och låter dig vara.

    Kram

    SvaraRadera
  7. EB har lagt ut på sin fb,och skrivit elaka saker, inte konstigt att man vet då! Och hon har till och med erkänt det!

    Då kan du inte bli sur?..

    SvaraRadera
  8. Som anonym över skriver så har emmelie skrvit på fb. Erkänner själv vad hon tycker till Alexsandra. Så varför skulle hon sitta och skriva en miljon kommentarer anonymt? Makes no sense!

    SvaraRadera
  9. Jag har inte ens Emmelie på fb. Bryr mig inte vad människan skriver hellre. Liksom, om hon vill hänga ut mig på internet så visst. Jag har aldrig skrivit HENNES namn i MIN blogg! Vilket betyder att jag har mer vett i huvudet och mer MOGEN vad den kvinnan är. Inte lätt att va 21 och beter sig som 12 :)

    SvaraRadera
  10. Skrev jag att du skrev det? Nej, skrev " som anonym över säger"

    SvaraRadera